26 Ağustos 2009 Çarşamba

Kreativ Blog :)


Evet blog dünyasında yeni olduğum için mim denen şeyin nasıl bişiy olduğunu anlayana kadar epey zaman geçti. Aklım çıkıyodu beni mimleyecekler diye :) En son benim de başıma geldi. Düşündüğüm gibi değil imiş. Hatta mutlu oldum denebilir.
öncelikle sevgili hanimish enhar koç' a çok teşekkür ediyorum.
kuralları da paylaşalım;
1- Sizi ödüllendirene teşekkür edin
.2- Sizi ödüllendirenin blog linkini yayınlayın.
3- Ödülün logosunu yayınlayın
4- 7 yaratıcı blogeri ödüllendirin.
5- Bu 7 bloğun linklerini yayınlayın.
6- Ödüllendirdiklerinizi bundan haberdar edin.
7- Kendiniz hakkında 7 ilginç şey yazın.
işte ben de sizi mimliyorum;
gelelim kendimle ilgili yedi ilginç şeye, aslında pek ilginç bi insan değilim ama bakalım bulucaz bişeyler:)
1-telefonda evi yanlış arayanlara aradığın kişi burda değil demek en büyük hobim :) en son bu sabah raziyeyi aradılar. burada raziye yok dedim :)
2-hiç süt içmiyorum. ama çocuklarımın içmesi için gerekirse zor kullanıyorum. örneğin terlik :) bigün kemiklerim eriyecek diye çok korkuyorum. ama bol bol yoğurt yiyorum inşallah açığı kapatıyodur.
3-kesinlikle kronik kumaş hastalığım var. her çarşamba günü pazarda hem sabah hem akşam üzeri kumaş eşelenmeye bayılıyorum. hatta bu yazıyı bitirdikten sonra gidip eşelenicem :)
4-romantik dizi seyretmem. yaş grubum binbir gece, unutulmaz falan fişman dizilere kitlenirken ben daha geyik dizileri tercih ediyorum. dram sevmem, seveni hiç sevmem.
5-hayatım boyunca hiç gün yapmadım. kız valla :) yaşlanınca denemeyi düşünüyorum :)
6-bakıyorum da bütün dişilerin temizlikle ilgili bir takıntısı mutlaka var. gerek domestos olsun gerek ace olsun hatun kısmı bişeye taktı mı takıyor. benimkisi de silkelenmekle alakalı. bizim herifle(ki bu da bi özellik aslında:)ben kocitoma herif diyorum, daha türkish) kızlar eve geldi mi üstleri mutlaka silkelenecek. sokağın tozunu eve getirtmem!
7-kendimi anlatmayı da hiç sevmem, beceremem. becermeye kalkışınca da böyle oluyo :)
eveeet sanırım oldu, tekrar görüşmek üzre.

4 yorum:

  1. mimlendiniz...blogumdan cevaplamak için alabilirsiniz...

    YanıtlaSil
  2. ha ha benim kocamda yanlis numaralar ile dalga gecer "ya kacirdiniz az once cikti" falan der :)

    YanıtlaSil
  3. hoşgelmişsin iyiki de gelmişsin aramıza arkadaşım.sen kendine terzi de bence:))son derece hoş gömlekler dikmişsin daha ne olsun:)çok selam

    YanıtlaSil
  4. ben de nicedir mimlenmediğim için kurtlanmaya başlamıştım:))sağolasın arkadaşım.şimdi gördüm ödülümü ve mimi.linklerimdesin.

    YanıtlaSil