26 Ağustos 2009 Çarşamba

Kreativ Blog :)


Evet blog dünyasında yeni olduğum için mim denen şeyin nasıl bişiy olduğunu anlayana kadar epey zaman geçti. Aklım çıkıyodu beni mimleyecekler diye :) En son benim de başıma geldi. Düşündüğüm gibi değil imiş. Hatta mutlu oldum denebilir.
öncelikle sevgili hanimish enhar koç' a çok teşekkür ediyorum.
kuralları da paylaşalım;
1- Sizi ödüllendirene teşekkür edin
.2- Sizi ödüllendirenin blog linkini yayınlayın.
3- Ödülün logosunu yayınlayın
4- 7 yaratıcı blogeri ödüllendirin.
5- Bu 7 bloğun linklerini yayınlayın.
6- Ödüllendirdiklerinizi bundan haberdar edin.
7- Kendiniz hakkında 7 ilginç şey yazın.
işte ben de sizi mimliyorum;
gelelim kendimle ilgili yedi ilginç şeye, aslında pek ilginç bi insan değilim ama bakalım bulucaz bişeyler:)
1-telefonda evi yanlış arayanlara aradığın kişi burda değil demek en büyük hobim :) en son bu sabah raziyeyi aradılar. burada raziye yok dedim :)
2-hiç süt içmiyorum. ama çocuklarımın içmesi için gerekirse zor kullanıyorum. örneğin terlik :) bigün kemiklerim eriyecek diye çok korkuyorum. ama bol bol yoğurt yiyorum inşallah açığı kapatıyodur.
3-kesinlikle kronik kumaş hastalığım var. her çarşamba günü pazarda hem sabah hem akşam üzeri kumaş eşelenmeye bayılıyorum. hatta bu yazıyı bitirdikten sonra gidip eşelenicem :)
4-romantik dizi seyretmem. yaş grubum binbir gece, unutulmaz falan fişman dizilere kitlenirken ben daha geyik dizileri tercih ediyorum. dram sevmem, seveni hiç sevmem.
5-hayatım boyunca hiç gün yapmadım. kız valla :) yaşlanınca denemeyi düşünüyorum :)
6-bakıyorum da bütün dişilerin temizlikle ilgili bir takıntısı mutlaka var. gerek domestos olsun gerek ace olsun hatun kısmı bişeye taktı mı takıyor. benimkisi de silkelenmekle alakalı. bizim herifle(ki bu da bi özellik aslında:)ben kocitoma herif diyorum, daha türkish) kızlar eve geldi mi üstleri mutlaka silkelenecek. sokağın tozunu eve getirtmem!
7-kendimi anlatmayı da hiç sevmem, beceremem. becermeye kalkışınca da böyle oluyo :)
eveeet sanırım oldu, tekrar görüşmek üzre.

20 Ağustos 2009 Perşembe

tebe merabayın! dedi hallaç ramiz efendi:) tabii hallaç ramiz efendiyi biliyorsunuzdur herhalde. bilmeyenler için kendisi Sadık Şendil' in yazmış olduğu tiyatro oyunu "Yedi Kocalı Hürmüz"ün kocalarından bir tanesidir ve 1971 yılında Atıf Yılmaz' ın yönettiği film versiyonunda kendisini 2006 yılında kaybettiğimiz rahmetli Necdet Yakın canlandırmıştır. Tebe Merabayın ise en sevdiğim repliğidir ki kalabalığı selamlarken hep kullanıyorum :) bu sebepten tekrar tebe merabayın! :)
efendiiiim bu aralar çok tembelim. birşey diktiğim yok. sadece bloga girip sizlerin neler yaptığını takip ediyorum. ensenizdeyim ona göre :) maşallah hepiniz faaliyettesiniz bari ben de eski yaptıklarımdan birini paylaşayım da aman eksik kalmayayım.
Bluz tabi ki burda' dan zaten türkiye' de daha doğrusu eskişehir' de başka da kalıp dergisi bulamıyorum tabii güler erkan' ınkileri saymazsak. şaka bi yana aslında güler erkan' ı çok takdir ediyorum çünkü kendisi türkiye' de bu işi çok sevip profosyenel anlamda bildiklerini paylaşan saygı duyulası bir kaç insandan biri. ne yazık ki türkiye' de özellikle dikiş açısından profosyonel anlamda yardımcı, faydalanabileceğimiz yayınlar yok. Varsa da çok haberdar değiliz. Ezberledik bi burda dik babam dik. Allah Anne Burda' dan razı olsun o olmasaydı ne yapardık bilemiyorum :) neyse konuyu fazla dağıttım. en iyisi bluzu paylaşayım. manken tabii ki yamuk kızlarım yine :)
bluzu ne zaman diktiğimi tam hatırlamıyorum ama 2 sene var. kızlar da beğenerek de giyiyorlar. aman bi de giymesinler o kadar emek vermişim! hah!